Det här med skatten

Detta har dock inget med ekologi att göra men jag fick höra av mor min att man med hjälp av sin e-legitimation kan kolla hur skatten blir i år, får man tillbaka eller måste man betala?

Johan och jag har kollat och var lyckligt lottade i år så de pengarna kommer att gå till en NY (ja, det vill vi inte köpa "second hand" då vi inte alls har kunnandet för att se om vi blir blåsta eller ej) digital systemkamera. Våran nuvarnade lilla digitalkamera tar så dåliga bilder att jag blir ledsen och jag tror att de flesta kommer att ge Johan hus-relaterade presenter då han fyller 30 år i sommar så då köper vi den själva. Vill få fina kort nu medan Leon är liten (och sen med för den delen!) och i samband med flytten till huset och allt!

Här kan man kolla sin inkomstdeklaration som privatperson. E-legitimation skaffar man via sin bank.


Kommentarer
Postat av: JohannaW

Tjoho!!! Jag fick också tillbaka pengar! Tack för tipset!

2009-03-26 @ 12:41:56
Postat av: Ika

Jag använde min skatteåterbäring 2005 till att köpa en begagnad digital systemkamera. Jag har fortfarande kvar den, och den fungerar fortfarande lika bra som när jag köpte den. För mig var begagnat enda alternativet, eftersom jag knappast hade haft råd med en motsvarande ny. Jag köpte den via en fotoaffär, vilket jag rekommenderar om det är andra än Malin som läser här och går i tankar på att köpa begagnad kamera. Kameran var genomgången och putsad, och man fick dessutom en månads garanti för att hinna upptäcka eventuella dolda fel. Ett bra alternativ om man vill köpa begagnat och inte tycker att amn är tillräckligt kunnig för att köpa av en privat säljare.

2009-03-26 @ 13:06:09
URL: http://cassiopeia81.wordpress.com/
Postat av: Erika

Jag skulle gå in och kolla tio över åtta ikväll, men då hade de redan stängt. Får ge mig till tåls till imorgon istället =)

2009-03-26 @ 21:01:52
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Johanna: Varsågod!



Ika: Den vi har kikat på kostar 3995 :- ordinariepris men är nu sänkt till 2995 :-. Det är ingen värsting-modell (det har vi inte kunnandet för) utan är en "familje- och hobbyfotograf-anpassad variant av en större värstingmodell som kostar nästan 8 000 :-.



Tack för tipset! :)



Erika: Jaha, stänger de? Ska hålla tummarna för att du får tillbaka du med!

2009-03-27 @ 06:31:48
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0