Gårdagens kväll

Jag hoppas alla förstod att jag såklart inte misstror Johan då det kommer till att vara med sin son? Leon har ju nämligen så'n tur att han har världens bästa pappa! Lugnare, tryggare och mer stabil fadersgestalt får man leta efter och kommer ändå inte att finna!

Men det är spännande första gången man "är borta på riktigt" från sitt barn, det tror jag alla mammor där ute kan skriva under på?
I alla fall så hade det gått jättebra; Leon drack 140 ml. mjölk ur flaskan vid 19-tiden och efter lek och bus så blev han trött vid 20-tiden och somnade då i sin säng med snuttar, tuttar och kottar! Han sov så fortfarande då jag kom hem och förutom några napp-tappar-tillfällen inatt har han sovit som en stock! Jag däremot gick upp vid 3-tiden och pumpade ur 180 ml. för jag kände mig som Dolly's förebild (känns som om hon (om hon finns!) inte direkt har små...ja, ni vet?) :D

Filmen vi fick se var "Män som hatar kvinnor" - baserad på Stieg Larsson's bok med samma namn. En bok-trilogi jag älskat och slukat medan Leon var i magen och som jag kände mig skeptisk till att se på film. Jag är nämligen sådan; jag tycker att böcker sällan blir bra som film bortsett från Sagan om ringen, Gilbert Grape och Forrest Gump. Där står det lika.

Jag blev i alla fall glatt överraskad och även om filmen var jättegrym (det blir så mycket verkligare då "äcklet" är på svenska liksom) hade jag inte velat vara utan Noomi Rapace's strålande prestationer. Vilket stjärnskott!



Bild lånad härifrån.

Hur vacker är hon inte? Och en alldeles underbr Lisbeth Salander!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Vad bra att allt gick bra :)

Den filmen ville jag se förut men är inte så mycket för thrillers.

Finns forest gump som bok? Visste inte jag faktiskt :)

Ha en fortsatt fin dag!

2009-03-19 @ 13:47:17
Postat av: Nadia

Så härligt att det gick galant därhemma!

Här hade jag en härlig natt då Toste sov sin första HELA natt! Yessss! :) Och så vaknade glad han full av iver att upptäcka sitt hem på nytt och finna nya lekar!

2009-03-20 @ 07:49:37
Postat av: Malin Harju

Lisa: Ja, det känns skönt! Jo, Forrest Gump kom som bok först, hur bra som helst! Går inte att lägga ifrån sig!



Detsamma! :)



Nadia: Men så skönt! Grattis! Hur pigg kännder du dig nu då? :)

2009-03-20 @ 07:51:31
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Nadia

Ja de fina nätterna fortsätter ungefär likadant, lite tidiga morgnar ibland, som idag kl 05.00.

Känner mig piggare men behöver gå och lägga mig tidigare... det är dock så himla härligt att ha hela kvällar mot att behöva gå och amma Toste varje halvtimme/kvart fram till att jag går och lägger mig... så jag sitter gärna upp och pysslar eller ser på tv "ostört" liksom... Jaja. Det ordnar sig!



En grej bara... lagom till att jag beställt hem de fina glasflaskorna så har han slutat ta välling... vi gav i pipmugg innan då han inte fixade de nappar jag hade hemma, men pipmuggen slutade fungera smidigt så det blev grymt söligt... så jag vill verkligen gå över till flaskan som jag vet att han fixar nu, men ICKE! Suck... åt han bara välling så skulle han kanske sova lite längre... jaja. Dessa barn. :)

2009-03-22 @ 08:21:09
Postat av: Nadia

Mysigt är det ju att få en-två timmar på tu man hand med honom om morgnarna! Då vill han mesta tiden bli ammad och mysa .... mmmmmm!

2009-03-22 @ 08:22:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0