Blåbärs-dessert

Spinner vidare på gårdagens recept med blåbär och bjuder på en god dessert som oftast avnjutes här hemma; fusk-cheesecake.


Se hela bilden Bild lånad härifrån.

1 brk. Kesella
1 dl. valfri köpt Lemon Curd eller gör själv
200 gr. frusna blåbär
1 msk. socker *
4 smulade Digestivekex *

Som vanligt är ingredienser markerade med * ekologiska i vårt kök.

Blanda Kesellan med Lemon Curd (vi använder en från Robertson's då den inte innehåller några läskiga tillsatser). Rör ner sockret i blåbären och ställ båda komponenterna kallt till en stund. Smula eller mortla kexen. Lägg blåbären nederst i ett serveringsglas och ringla Kesellan över. Toppa med kex-smul och servera direkt. Detta räcker till 4 personer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0