Krämig potatissallad
På midsommarafton åt vi en fantastiskt god potatissallad som var gjord i en handvändning. Som synes uppskattades den av alla;

Jag skrubbade 2 kg. färsk potatis och kokade i lite lättsaltat vatten. Koka inte för länge utan låt de ha lite "stungs" kvar. Låt svalna och dela sedan i halvor.

Blanda lika delar crème fraiche * och gräddfil med lite majonnäs *. Jag tog 4 dl. crème fraiche, 4 dl. gräddfil och 2 rågade msk. majonnäs och det blev lagom.

Jag skivade ner färsk vitlök * och rädisor och saltade *, pepprade * och kryddade med Chili flakes innan jag tillsatte potatisen och vände ner den försiktigt.

Sen är det bara att njuuuta!

Smaklig spis!
Malin ♣

Jag skrubbade 2 kg. färsk potatis och kokade i lite lättsaltat vatten. Koka inte för länge utan låt de ha lite "stungs" kvar. Låt svalna och dela sedan i halvor.


Blanda lika delar crème fraiche * och gräddfil med lite majonnäs *. Jag tog 4 dl. crème fraiche, 4 dl. gräddfil och 2 rågade msk. majonnäs och det blev lagom.



Jag skivade ner färsk vitlök * och rädisor och saltade *, pepprade * och kryddade med Chili flakes innan jag tillsatte potatisen och vände ner den försiktigt.



Sen är det bara att njuuuta!

Smaklig spis!
Malin ♣
Kommentarer
Trackback