Secuvie fortsätter satsa!

Förra veckan då vi låg däckade i feber kom ett paket på posten innehållande ett presskit från Secuvie - den helsvenska, ekologiska hudvårdsserien. Jag har tidigare fått prova deras ögoncrème Repair Eye Cream





och i detta paket fanns nyheter från Secuvies Bodyserie; Repair Body Lotion & Repair Hand Cream.


 

Secuvie satstar nu hårt på lanseringen av sin nya hudsvårdsserie Secuvie Body. Den första produkten på marknaden är Repair Body Lotion som finns ute i butik från v. 10.

Precis som de övriga Secuvie-produkterna är Repair Body Lotion baserade på den vårdande, organiska växtsyran CHD-FA. Dess reparerande och återuppbyggande egenskaper är väl kända sedan hundratals år
och är numer patenterad.

- Många kunder har efterfrågat produkter för kroppen och det känns mycket bra att kunna möta behoven med vår nya Bodyserie. Nu kan kroppen också få ta del av vår speciellt vårdande växtsyra CHD-FA och de andra helt naturliga ingredienserna som alla vår produkter är baserade på, säger Michael Linell, vd Secuvie Sverige AB.

Repair Body Lotion innehåller 50 % av CHD-FA och det gör lotionen återfuktande, mjukgörande, återuppbyggande och en riktig näringskälla för kroppen. Den hjälper huden att elasticitet samt har bra påvisad effekt mot pigmentförändringar. De torra partier som ofta uppstår på armbågar, ben och axlar åtgärdas med lätthet med hjälp av Secuvie Repair Body Lotion.

Lotionen är lämplig för känslig såväl som normal hud och passar också bra för personer med allergiska besvär. Den motverkar och arbetar förebyggande mot torr, oelastisk och irriterad hud, samtidigt som normal hud får hjälp att bibehålla sin naturliga smidighet & fuktbalans.
På speciella partier kan krämen smörjas in flera gånger per dag för att uppnå ett maxat resultat.

100 ml. kostar 298 :-




- Många av våra kunder har problem med torra, nariga och på olika sätt irriterande händer och vi är verkligen stolta över att kunna presentera en handkräm som ger mer än bara fukt och fett. Vår unika växtsyra CHD-FA ger extra energitillförsel, substansen arbetar på molekylnivå och skyddet byggs uppe inuti hudcellerna. Det finns inga andra krämer på marknaden som gör detta, säger Michael Linell, vd för Secuvie Sverige AB.

Repair Hand Cream har, i kombination med växtsyra och övrigt vårdande ingredienser, både uppbyggande och reparerande egenskaper som gör den till ett suveränt skydd på daglig basis för händer som ofta utsätts för vattenkontakt, torr luft i inomhusmiljöer eller andra ogynsamma klimat.

Secuvies handkräm innehåller endast ekologiska ingredienser, samtliga certifierade av EcoCert i Frankrike. Även den är lämpad för torr till normal hud, samt allergiker.  Den motverkar hudsprickor, narighet & pigmentfläckar och är idealisk för de som önskar få mjuka & lena händer. I krämen finns flertalet starka antioxidanter som hindrar de fria radikalerna från att spridas, och på så sätt skyddas huden på händerna, som är oerhört känslig, från att åldras i förtid.

Den verkar också dämpande mot de pigmentfläckar som ofta kan uppträda på huden, och gärna på händerna.

50 ml. kostar 298 :-

 

 

Alla Secuvies produkter är baserade helt på naturliga ingredienser. Både Repair Body Lotin & Repair Hand cream är parfymfria och innehåller varken parabener, mineraloljor eller kemiska konserveringsmedel.
Produkterna är således skonsamma mot både människor & natur, allergitestade men INTE testade på djur.

Malin ♣

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0