Vinnaren!

Tävlingen där ni läsare hade chans att vinna en ekologisk dinkelkudde från Näva Ekotextil är nu avslutad och en vinnare är utsedd. Som ni vet är vi ju så himla nöjda med våra kuddar så därför kändes det extra kul att få lotta ut en sådan här på bloggen!

 Bild lånad härifrån.

Stort grattis säger vi till Carolina som nu kommer att få sova gott och förhoppningsvis slippa spänningshuvudvärken! Maila den adress dit du vill ha kudden skickat så förmedlar jag uppgifterna vidare! Ett stort tack till Rolf & Raija för gott samarbete!!! Ni läsare ska veta att de är underbara att ha att göra med, ingenting är omöjligt - allt går att lösa. Så ska en proffsig webbutik vara! :D

På onsdag är det dags för tävling igen och denna gång är det i samarbete med det företag som brukar locka flest tävlanden...någon som vågar sig på en gissning??? ;)

Malin ♣

 


Kommentarer
Postat av: Carolina Johansson

Nämen=) Vilken toppennyhet, Vad glad jag blir!! Stort tack till er! Skrev just på min status på FB att dagen börjat riktigt dåligt, men nu är jag beredd att ändra mig!! Wilhelm har lyckats vräka ner min älsklingslampa i glas som bildade ett hav av yttepytt flisor över hela övervåningen, sedan ramla ner från köksbordet och få ett jack i huvudet, efter detta toppade de gemensamt med att spilla ut tre glas mjölk vid frukosten.



Men nu verkar det ha vänt! tack så jättemycket! Jag ska genast maila dig!

kram Carolina

2010-03-01 @ 09:15:17
URL: http://ekomam.blogspot.com
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Carolina Johansson: Vad härligt att det gått åt ett bättre håll nu då! Låter som om du hade en skit-start på dagen! :)



Många peppande kramar!

2010-03-01 @ 09:52:19
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: sofia

Har en liten fråga om kudden. Är det tjock? Har nämligen en förkärlek för riktigt tunna kuddar och kan inte sova med en tjock kudde.



Hur som helst - tack för en go blogg!

2010-03-01 @ 20:25:07
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

sofia: I ursprunget är den rätt tjock men är så fiffig att den har en dragkedja att man enkelt kan öppna på och tömma ut dinkel allt eftersom tills man uppnår en tjocklek som känns bekväm för en! Bra va? :)

2010-03-02 @ 05:25:19
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0