This day

Nu då bebis-vrån är helt avklarad är det sovrummets tur! Idag ska bya ben till vår säng inhandlas eftersom den stålram den för tillfället är nedsänkt i gör att bebis-sängen inte ryms. Vi ska också hämta ett paket från Minimundus där det finns kudde, underlakan, örngott och påslakan; allt i ekologiska material såsom tunn fleece och mjuk bomull. Töcket har vi redan och det kommer från Näva Ekotextil i Järna så nu väntar vi bara på madrassen som kommer med blöjlasset om några veckor.

Eftersom vi så nyligen renoverat så behöver vi bara bättringsmåla lite nu där vi far fram men vi vill ställa i ordning allt först så vi vet att det fungerar rent praktiskt innan Johan går lös med penseln någon helg. Tvättstugan ska däremot helt fixas till för där är det inte gjort något på 27 år så det är hög tid. Ska bli kul att få den tipp topp också!

Då detta mys är tillfixat ska jag ligga på soffan resten av dagen och vila rygg och bäcken. Förhoppningsvis har jag bara 36 arbetsdagar kvar att jobba och det håller jag kanske för! Kom igen; man är vad man tänker, man är vad man tänker, man är vad man tänker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0