Viktigt om vaccin!

Fick denna video av en vän gällande vaccin, sjukvård, läkemedel och röntgen och varför homeopati är att föredra.



Den är rätt lång så ta er tid då ni ska se denna. Jag vet dock att vissa av er läsare verkligen vill se den så det känns därför viktigt att publicera den för er! Jag har börjat se den och den är så bra! Vissa dagar kan jag ha funderat och vacklat lite kring vårt beslut att inte vaccinera Leon men nu är det sista lilla tvivlet för alltid bortblåst! Doktor Carley, som berättar om sina erfarenheter, pratar dessutom om vidden av att inte vaccinera prematura barn eftersom de inte utvecklat immunförsvaret till fullo eftersom de skulle legat kvar i livmodern ännu. Hon pratar även om fluor och gifterna i farlig plast - båda saker jag tidigare bloggat om här, vikten av rätt kost till barn med autism eller AD/HD och hur otroligt mycket i våra liv och vår omgivning som kan orsaka cancer om man inte är uppmärksam.
 
Lösningen enligt henne på ett långt och hälsosamt liv är att äta så mycket ekologisk mat det bara går, att göra detox- och fastekurer och att lita till kroppens naturliga förmåga att läka sig själv.

Tack bästa A för att du mailade oss denna länk!!!


Kommentarer
Postat av: Jojjo

Åh så glad jag blev när jag hittade din blogg, nu måste jag läsa ikapp en massa :D Det finns alldeles för många som tror att de är miljömedvetna bara för att de köper en ekologisk t-shirt på HM - undebrart att hitta lite äkta vara!!!

2009-06-16 @ 07:56:14
URL: http://missdone.blogg.se/
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Jojjo: Åh, tack snälla! Vad glad jag blir!

2009-06-16 @ 07:59:13
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

hello :)

jag kommer gärna på en ekofika nån dag.. !

kikade på videon, och jag som du är väldigt tveksam till de där med vaccin. ok, vi har dödat många virus osv med rätt vaciner, men jag vill nog inte ge mitt barn en spruta "för säkerhets skull" då den dagen kommer.. de känns fel.



KRAAM



2009-06-16 @ 12:25:44
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

och ja, kroppens egen förmåga är den bästa förmågan. när våra kroppar är renaoch fria från diverse påhitt fungerar dom som allra bäst! :)



ja menar varför är cancer så enormt utbrätt i väst världen? kan de vara för vi provocerar fram skiten genom gifter, tillsattser och ja, skit? i think so.



KRAM igen

2009-06-16 @ 12:29:56
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag ska ta en titt på den där videon senare. Kan vara bra att veta inför framtidaeventuell barnttillverkning =)

2009-06-16 @ 18:47:46
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

..:Sarah:..: Det låter det! Håller med dig i allt du skriver! :)



Erika: Ja, det håller jag med om! ;)

2009-06-17 @ 07:34:24
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Nadia

Har jag fattat rätt att det går att klicka sig vidare på hennes sida och få veta mer? Har skrivit upp mig på att få uppdaterad info via mailen.



Det är så otroligt skönt att inte vara "ensam" om min inställning längre!!! Får det är inte helt lätt att ta beslutet. Jag är otroligt lättad över att barnen mina inte är vaccinerade.

2009-06-17 @ 11:15:38
Postat av: Johanna

Tack för detta! :) Ska kolla in detta ikväll, vi är helt inne på samma linje när det gäller framtida barn - kommer INTE att vaccinera.



Hur tänker ni inför en eventuell massvaccinering inför den annalkande svininfluensan förresten? Skulle vara spännande att höra era åsikter om detta.

2009-07-06 @ 15:34:28
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Johanna: I vårt län är det inte en eventuell massvaccinering - där har man redan beställt vaccin till hela länet för 31 miljoner kronor. Spännande! I samma veva avskedar landstinget nästan 350 st.



Vi kommer inte att vaccinera varken oss eller Leon emot pandemin. Händer det så får vi agera utifrån det i så fall eller ifall en nära anhörig skulle åka på en släng av den. En vän håller på med ett vaccin-forum så håll utkikt här på bloggen - framöver kommer jag att länka!



Kramalin

2009-07-07 @ 19:45:33
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tack för ditt svar! Vi kommer inte heller att vaccinera oss emot pandemin. I Halland där vi bor är det likadant - vaccin beställt till hela länet och så avskedar man folk... Skönt att höra att det är fler än vi som tänker så här!

2009-07-09 @ 20:57:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0